KONTAKTA STYRELSEN
ADRESSÄNDRING
MEDLEMSANSÖKAN

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM I TEKNISKA FÖRENINGEN

Tekniska Föreningen i Uppsala är öppen för alla som vill stödja vårt ändamål:
att främja tekniken, de tekniska vetenskaperna samt påverka teknikens utveckling och användning till människans, samhällets och miljöns bästa.

Föreningen vill sprida och diskutera ny teknisk kunskap genom föredrag, studiebesök och sociala aktiviteter, speciellt i Uppsala Föreningen har ca 450 medlemmar i Uppsala. Vi anordnar föredrag, studiebesök och utflykter, ca 6- 8 aktiviteter om året.

ANMÄLAN OM MEDLEMSKAP
Tekniska föreningen i Uppsala är en öppen förening vilket betyder att alla som vill bli medlemmar får medlemskap i föreningen genom att betala en medlemsavgift som beslutas på årsmötet.

Du anmäler dig genom att fylla i uppgifterna nedan eller
skicka mail till arne.roos@angstrom.uu.se eller hanse@bjerking.se
Inbetalningskort skickas till dig då vi fått in din anmälan.

Bostadsadress *

Markera här för att godkänna din ansökan om medlemskap*

Uppgifter markerade med * är obligatoriska.

MEDLEMSAVGIFTER 2010

Medlemsavgiften för 2010 är 200 kronor per kalenderår och betalas in till postgiro nr 13 21 79-3 Tekniska föreningen i Uppsala. När du varit medlem i 15 år eller mer kan du bli ständig medlem genom att betala en engångsavgift För 2010 är engångsavgift 5x200 dvs 1000 kronor. Ständigt medlemskap är livsvarigt.